Rólunk

A BálnaPárna ötlete egy testvérpár, két főállású édesanya elképzelésén alapul. Egyikünk, Górnagy Andrea, immáron három szépséges gyermek édesanyja. Dorián 6 éves, Teodor 4 éves és Arianna még csak 9 hónapos. Illetve másikunk, Berényi Zsuzsanna, két gyönyörű kislánynak adott életet, Liának, aki 4 éves és az 1 éves Amillának. Úgy gondolom, nyugodt szívvel mondhatjuk mindkettőnk nevében, hogy következő gyermekünknek idesorolhatjuk a BálnaPárnánkat is, mert csupán a puszta szeretetünkből, vágyakozásunkból indult és szép lassan mint a várandósság gyönyörű kalandos kilenc hónapja alatt történő fejlődési szakaszoknál, úgy a párnáink is szép lassacskán formálódtak meg, míg a végére, amikor már nagyon vártuk, végül ahogy az utolsó cérnaszál is a helyére került, testet öltött. Elkészült, és számunkra életre kelt. Minden egyes így létrejött Bálnának saját kis egyénisége van, és bizony fontos életcéllal jöttek erre a világra. Ez a küldetés számukra nem más, mint hogy egészséget, boldogságot, örömöt és kiegyensúlyozottságot csempésszenek úgy kis gazdáik, a családok életébe. 

Teljes bizonyossággal mondjuk, hogy párnáink minden korosztálynak – legyen az 0-100 éves férfi vagy nő, kislány vagy nagyfiú – tökéletes segítséget nyújthat különféle problémákra. Az, hogy a termékek részletes leírásában picit nagyobb hangsúlyt kaptak a kismamák és -babák csupán annak köszönhető, hogy mi ketten, az alkotók most erre vagyunk berendezkedve, és tapasztalati példákat is ezekből tudunk meríteni.

Az elmúlt néhány évre visszatekintve számos olyan pillanat, esemény illetve különféle élethelyzettel találtuk szembe magunkat, amikor hatalmas segítségünkre lettek volna a mára már megszületett BálnaPárnák. Ezekből az életkörülményekből merítve jött létre a három féle töltelék gondolata. Ugyanis – mint az a leírásokból is kiderül – bizonyos megközelítésből, némi átfedéssel hasonló hatása van a tengeri sónak, a tönkölypelyvának és a meggymagnak, mégis így együtt, alkotnak minden igényt kielégítő komplex választékot. Mégpedig azért mert a három teljesen különböző anyag – jellegénél fogva – igénytől függően méghatékonyabban, -célzottabban alkalmazható.

Elsőként ott van a kristálytiszta tengeri só, mely komplexen varázsolja otthonunkba a tengert magát, annak minden jó tulajdonságával együtt. A tengeri sóval töltött párnák, tömörebbek, nehezebbek és a sónak köszönhetően elsődleges hatása a felségúti megbetegedések  kezelése.

Aztán töltetként megjelenik a tönkölypelyva is, mely egészen más stílust képvisel. A markáns sóval szemben, egy könnyed, langyos nyári szellőben bizsergő búzamezőt varázsol a kezünkbe. A pelyvával töltött bálnák nagyon könnyűek, teljesen más érzetet váltanak ki. Hatását tekintve, legkiemelkedőbb tulajdonsága a magas kovasav tartalom, melyet évekig párologtat ki magából.

És nem utolsó sorban találkozhatunk meggymaggal töltött BálnaPárnákkal is. A meggymag puszta gondolata is engem rögtön a gyerekkoromba repít vissza. Eszembe jutnak a kertünkben álló gyümölcsfák, melyekre számtalanszor felmásztunk, most is érzem a nap melegét az arcomon és az érzést, hogy olyan magasan vagyok hogy onnan tényleg mindent láthatok. Ha megfogok egy meggymaggal töltött párnát, ez a hangulat egy pillanat alatt átjárja a testem, nem véletlen tehát hogy tökéletes eszköze lehet gyermekünkkel számtalan közös játékának, miközben jótékonyan hat szervezetünkre. 

Igyekszünk párnáinkkal mindenkinek segíteni, szem előtt tartva az egyéni igényeket. Erre vannak segítségünkre még a gyógyhatású növények melyekkel dolgozunk. Minden párna kérhető gyógynövénnyel gazdagítva, mely segít jobban személyre szabni minden egyes darabot.

A különféle jótékonyhatású gyógynövények vegyítése felerősítik a már meglévő pozitív tulajdonságokat, mind egymásnak mind az alaptöltetnek. Ugyan úgy, ahogy az alaptöltetek is felerősítik mint a gyógynövények hatását, mind egymásét. Magyarán ha például sokáig használunk só párnát, és úgy érezzük kezd tompulni a hatása, akkor érdemes felváltva használni pelyvatöltetű párnával, így szinten tartva mind kettő hatásfokát. Őszintén reméljük, hogy mindenki megtalálja nálunk azt a BálnaPárnát, mely miatta és érte született, és meghozza azt a boldogságot és segítséget melyet küldetésül visznek.